2014. november 5., szerda

Szinte sejtettem, hogy egyben működni fog a dolog, tulajdonképpen éppen pálfordulásban vagyok. Nem gondoltam volna, hogy változni fog a véleményem, de ez jóóó!

11 megjegyzés:

  1. Megőrülök, hogy halljam végre az utolsó 3 számot, főleg a Shadowshow-t. Annyira izgulok miatta, hogy olyasmi legyen, mint az In Concert-es verzió, bár félek nem sok köze lesz hozzá. Elvileg holnap jönnek a klipek az uccsó 3 számhoz, azokkal együtt akarom először hallani. De egészben csak CD-ről majd.

    VálaszTörlés
  2. Én már hallottam őket. A Ripple kb. olyan rendhagyó mint a Thin volt. Sajna nekem az In Concert még nem volt meg, úgyhogy nem tudom mennyire különbözik. Mivel új album, valószínű ennek a képére fogják egyébként formálni :( . Egyébként nagyon durva, először csodálkoztam, hogy a szám címeken kívül egy mukkot sem tudok kivenni, aztán leesett, hogy svédül nyomja. Ez csak azért félelmetes mert a videókban fel sem tűnt. Elragadtatásomban azt mondom, lehet ez lesz eddig a legjobb Iamamiwhoami album (de még nem biztos) :)

    VálaszTörlés
  3. Fúú! Teljesen más, de mindkettő jó! Bocs de muszáj voltalak "megnyugtatni" :)

    VálaszTörlés
  4. Svédül énekel??? Hát nekem se tűnt fel.

    Viszont örülök, hogy végre tetszik neked valami új zene. :) A Röykhöz se volt még szerencsém.

    VálaszTörlés
  5. Még mielőtt megkérdezed milyen kalóz verziót hallgatok, ez tényleg nem svéd. Most néztem meg a Haunting dalszövegét, tehát mégiscsak angol. Viszont eddig is ilyen érdekes akcentusa volt? Mostanában tényleg fanyalogtam, és jól is esett egy kicsit genyóskodni. Viszont lesznek még pozitív kritikák is idén:)

    VálaszTörlés
  6. Amúgy most lecsekkoltam a Fountain és Vista szövegét, úgy, hogy ment a szám, és néztem közben hozzá a szöveget, de ezek angolok. ;) De amikor mondtad, hogy svédül énekel, és rám hoztad a frászt, gyorsan belehallgattam a számokba (szöveg olvasás nélkül), és én se bírtam semmit kivenni a számcímeken kívül, szóval még be is szoptam mikor mondtad. ;))

    VálaszTörlés
  7. Na ezt jól eccerre írtuk meg. Ja, és majdnem úgy kezdtem az előző kommentemet, hogy "mondd drága, te meg milyen verziót hallgattál meg?". Szóval már ismersz. :D

    VálaszTörlés
  8. :D Szoktam elragadtatásomban hülyeségeket írni, de te általában mindig helyrepakolsz. Viszont ez itt azért nekem is gyanús volt :)

    VálaszTörlés
  9. :)
    Mekkora szemétség, hogy most nincs DVD a kiadványhoz! De ehhez az albumhoz igazán Blu-ray dukálna! Remélem egyszer megjelenik úgy is!

    VálaszTörlés
  10. Szerintem később kijön valahogy ez a képanyag is, mint korábban erre már volt példa. Pont most néztem, hogy a Fountain lehet a vége a történetnek, de inkább nem írok semmit mert megint kisül, hogy kalóz verziót nézek :) Viszont nagyon kíváncsi vagyok merre is lyukadunk majd ki!

    VálaszTörlés
  11. iam általában lineárisan halad, szerintem most is. :)

    VálaszTörlés