2014. május 13., kedd

Mogwai - Simon Ferocious video



Az év elején a Rave Tapes-t rongyosra hallgattam. Már azt hittem nem lesz több video és lám! Úgy veszem észre az elektro-sabb vonulatú track-ek kapnak videót. Jómagam ezért a track-ért sohasem rajongtam (bár jó a basszus alatta), mert ebben kevés a variáció. Ettől még az atmoszféra benne van, amelyre a video is rásegít.

7 megjegyzés:

  1. Épp csak belehallgattam, de ez a szám máris rohadt jónak tűnik. Asszem be is próbálom az albumot.

    Holnap pedig megyek a Tori albumért - végre hallhatom!! :)

    VálaszTörlés
  2. Ettől vannak sokkal jobbak az albumon. A végéhez közeledve kifejezetten erős, szerintem lúdbőrözni fogsz.
    Tori? Előljáróban: Under the Pink+The Beekeeper+American Doll Posse= Unrepentant Geraldines

    VálaszTörlés
  3. Végre tegnap meg tudtam venni a Tori-t, úgyhogy ma fogom hallani először. Már nagyon várom! :)

    VálaszTörlés
  4. Első hallásra (és ez nem hiszem, hogy változni fog), felemás a Tori. Kb a fele album jó/kellemes, a másik fele viszont unalmas, háttérzene. Asszem végleg lemondhatunk már a felkavaró albumokról. Pedig pár éve még ment neki, a Sin-nel, ami tele van hátborzongató számokkal, mint amilyen a 16 Shades - hogy mért nem írt több ilyen számot az újra. Kár érte.

    VálaszTörlés
  5. Ugyanezt gondolom én is a lemezről, pedig a beharangozók biztatóak voltak. A közepe veszett uncsi. Az iTunes bonus-t viszont még nem hallottam.

    VálaszTörlés
  6. Hát semmit se vesztettél vele. Elmegy a Forest..., de semmi extra. Egy fokkal jobb zárószám lenne mint a megaunalmas Invisible Boy.

    VálaszTörlés
  7. Meglepő módon 3 hallás után már szinte az egész album tetszik. Most már csak 3 számot hagynék le (Giant, Elfen, Invisible, meg az UG 2. felét).

    VálaszTörlés