2013. november 22., péntek

Nymphomaniac trailer



Egy ideje érlelődik bennem a gondolat, hogy valószínű ez az Antikrisztius-nál is durvább lesz. A trailer-ből lejött, hogy itt is a nők lesznek a hunyók. A végén még kiderül, hogy ez a patológiás nőgyűlölet ödipusz fixáltságból ered, akkor pedig a következő film valamiféle férfikultusz, férfifetisizmus kiteljesedése lesz. Na ebbe nem mennék bele előre :)

7 megjegyzés:

  1. Nem nőgyűlölet ez szerintem, csak (ő is) jobban misztifikálja a nőket, mint a férfiakat. Én is ezt teszem egyébként, másodként' meg úgy szeretem a nőket a filmeiben ahogy vannak, én a férfiaktól és az idősektől tartok általában bennük. Biztos észrevetted már, ha olvasol amin igazán meglepődtem, hogy jobbadán próbálok objektív maradni, ha filmekről van szó, ezért is örülök, hogy most itt más portékáján megengedhetem magamnak a szélsőségesebb gondolkodásból adódó kommenteket :)) Kit tisztelhetek személyedben mellesleg? Sehol nem találtam nevet, szerettem volna privátban írni vagy tájékozódni ki lehet mi lehet loire :). Másrészről én is ismerem a blogod!

    VálaszTörlés
  2. Igen észrevettem az objektivitást nálad. Ez azért is jó, mert ebből eredendően alaposabb tájékozódást feltételez. Te pedig biztos észrevetted, hogy jómagam inkább impulzusszerűen írok, persze én is körül járom a dolgokat a magam módján, mondjuk inkább érzelmi síkon mozgok. Lehet a misztifikált nő veszett el bennem :) Visszagondolva ebben a bejegyzésemben is elragadtattam magam. Megérne egy misét jobban belegondolni Trier női szimbólumrendszerébe, ugyanis az Angyalszív Trilógia óta a női lélek foglalkoztatja. Igen, elég anonymus posztoló vagyok. Ígérem jelt adok a guglin hamarosan :)

    VálaszTörlés
  3. legelső posztjaimban sokat foglalkoztam a nőkkel és személyiségfejlődésükkel a filmvásznon. borzasztó, hogy egy jelre vártam egész nap.

    VálaszTörlés
  4. Ha minden igaz, akkor elvileg már dekódolható vagyok általad (google+). Ha nem, akkor valószínű én vesztem el a számítástechnika éterében.

    VálaszTörlés
  5. Mármint mi?? Nem sikerült volna a g+ megosztásom?

    VálaszTörlés
  6. Megállt a google+ tudomány nálam bocs. Privát módon megosztásom úgy látszik nem jut el a címzetthez. Inkább mégis csak egyszerűbbnek látom, hogy elérhetővé teszem az email-em a blogger profilomban. Szar kezdés, bocs :/

    VálaszTörlés