2013. október 2., szerda

The Field - They Won't See Me

Azt gondolom ez is kellemes hallgatni valónak ígérkezik. Ez az első track a Cupid's Head albumról. A Kompakt soundcloud-ján az egész meghallgatható. Így elsőre talán jobban csúszik mint a Looping State of Mind. Na had szóljon még!!

4 megjegyzés:

  1. Remek lett az album! Nagyon szeretem ezt a formát már rég óta és most sem nem csalódtam. A Machinedrum albumot meg felindulásomban meg is vettem a megjelenés napján, mert iszonyat jó ötleteket adott a jövőbeni saját track-jeimhez :). Mindjárt kezdem a Four Tet et is hallgatni, remélem jó lesz az is. Pháxie

    VálaszTörlés
  2. Phoxie-Maxie most már kapd össze magad, mert kb. négy éve ígérgeted az új track-eket. Ja, és ha emlékezetem nem csal, a szuperjó kameráddal is terveid voltak!??? Egyébként én is neki ülök most már ezeknek is, most már biztos nagyobb várakozással, mivel pozitív élményekről számoltál be. Ezt az egyet hallgattam meg a Cupid-ról, de ez nagyon adja. Milyen a Machinedrum artwork-je?

    VálaszTörlés
  3. Hehe..igaz! Köszi a biztatást, a zene kezd beérni lassan sztem a télen lesz egy két track, videó helyett pedig fotózgatok inkább, mert a vidihez még fejleszteni kell sokat. Tervezgetek kis portfóliót. Fu bakker a Field nagyon adja, a four tetet még nem néztem meg! Az Artwork asszem fent van ahol le is lehet tölteni. Ajánlj már vmi jó krimi-horror-thrillert! :)

    VálaszTörlés
  4. Na én is végig hallgattam a Cupid-ot most már normálisan. Változatosnak biztos nem nevezném, de most nekem tűnik úgy mintha gyorsított volna tempón? Esküszöm tiszta trance album, vagy ugye ne sértegessük, biztos post-trance :) A Black Sea emlékszem nagyon adta, viszont az utolsó kettőn még dolgoznom kell. A vokál sample-től egy kicsit kiborultam 600-adjára :) Horro-thriller??? Uh, na mostanság ilyet nem néztem, de a You're Next-et meg akarom majd nézni. Asszem a trailer-je nálam is fenn van.....de ne engem szidj!!!!

    VálaszTörlés