2013. szeptember 27., péntek

Hugo Boss - Boss Orange Man


Ha valami őszi illatra vágyik valaki, na akkor ez az. Valami eszméletlen aromás a gyümölcsössége és mégis édeskés, amitől viszonylag elég hosszan kitart. Tulajdonképpen lehet télire is el menne, de nem a narancsosság miatt. Egy kicsit félre is vezető a névválasztás, ugyanis fene az orromat de én egy csöpp narancsot sem érzek rajta, annál inkább fahéjas almát, amit igazán jó lehet viselni, szívet melengető hatása miatt. Ezt magamnak tudom elképzelni, és fel is került a vásárlói listámra, ebből venni fogok mert jó érzéssel tölt el ez az illat...tiszta aroma terápia ez az alapvetően fás-aromás illat. A csuklómon kb. hét órát ki is bírt, talán a hatósugara lehetne több, de ez úgyis viseléskor derül ki. Szerelem első szaglásra!

4 megjegyzés:

  1. Na pont ilyen a fekete ököl is, meg a piros búra. :)

    Amúgy egy újabb Boss narancs? Már volt egy pár nekik. :)

    VálaszTörlés
  2. Igen nem túl eredeti, de szó szerint ezzel a névvel még nem nyomtak piacra terméket. Ami narancsos volt az a Boss in Motion, annak még kerek is volt az üvege. Ez viszont eszméletlen jó illat, a legjobb a Boss Bottled óta, amit szintén imádok. A fekete ököl almás?? Vagy mire értetted?

    VálaszTörlés
  3. Erre. :) "tiszta aroma terápia ez az alapvetően fás-aromás illat" "Ha valami őszi illatra vágyik valaki, na akkor ez az. Valami eszméletlen aromás a gyümölcsössége és mégis édeskés, amitől viszonylag elég hosszan kitart."

    VálaszTörlés