2012. május 23., szerda

Beach House-Bloom



Elsőre meg mondom őszintén nem tudok vele mit kezdeni. Csalódott vagyok, a kritika által túl értékeltnek érzem. A Beach House-al mindig próbálkozom, de rá kell jöjjek, lehet nem az én zeném. Pedig ígéretesen kezdődik: a Myth és a Wild kifejezetten tettszett, a dalok felépítésével sincs probléma. Nem vagyok meggyőzve, hogy többszöri hallgatás segít a helyzeten....

2 megjegyzés:

  1. Érdekes, én az előző albummal voltam ugyanígy. Kb 1-2 hallgatás után nem is próbálkoztam többet vele, mert megállapítottam, hogy nem az én világom. Aztán az új album meg mégis tetszik, pedig állítólag egyenes folytatása a Bloom az előzőnek. Újra kell már hallgatnom a Teen Dream-et. Most vagy én változtam ennyit egy év alatt (mert épp tavaly ilyenkor hallgattam a Teen Dream-et), vagy az új tényleg jobb. Amúgy engem is a Myth miatt kezdett érdekelni a Bloom. De szerintem a Lazuli is eszméletlen jó, talán még jobb is, mint a Myth.

    VálaszTörlés
  2. Fura nekem a Teen Dream jobban tettszett, de azért sem voltam odáig, csak kb. 2X meghallgattam. A Lazuli utolsó harmadára így emlékszem, hogy valamelyest megfogott. Egyébként fogok még vele próbálkozni, hátha.

    VálaszTörlés