2016. július 2., szombat

Niki & The Dove - You Want The Sun video

Jó, oké. De akkor is veszett sok ebből a feeling-ből egy albumnyi. Nagyon egy síkú feelgood zene. Bár kerti grillezés alatt fröccsel csúszik is akár.

9 megjegyzés:

  1. Válaszok
    1. Nekem mondod? Aludni járok az albérletbe. Az egész új életem a kibaszott munkából áll. Ha nem bent dolgozom, akkor a kutatást csinálom. Két hónap alatt egyszer jutottam el lazulni (ahol egyébként kiszúrtam a Riczikét). Hétvégente általában tűzök haza, ahol a ház körüli teendők viszik az időt. Tudom ezek kifogások, és mindenki arra talál időt, amire akar. Végre egy kis igazi szabadidőt szeretnék, csak úgy lazulni, netezgetni, zenélgetni. Azért igyekszem, és jól esik, hogy nem felejtettél el!

      Törlés
  2. Sosem! :)
    Szerencsére nekem ez a nyár jó szabadságos. Minden hónapra esik szabi (júniusban már volt 1 hét), most pl. épp szerdán utazom haza 4 napra, alig várom már. Aztán augusztusban meg még 1 hét.
    Ricsivel együtt voltunk anno Tori Amos koncerten, nem együtt mentünk, de egymás mellett ültünk (nem akkor ismertem meg). :)

    VálaszTörlés
  3. De jó neked, tudván, hogy vízhez mész! Sajna én csak szeptemberben megyek szabira, de a másik munkám miatt, igaziból ott sem leszek teljesen szabad. Szerintem addig bedilizek, akkor meg úgy is el kell menjek hamarabb! :) Egyébként nem mentem oda Ricsihez, hogy hé én vagyok tumbloire, vagy intotheblue vagy hasonlók! De ráírtam priviben, hogy ő volt e, és tényleg őt láttam. A Tori-n pedig ott voltunk mindhárman, csak nyilván rólam akkor még nem tudtatok, mint ahogy én is csak később fedeztelek fel téged, és Ricsit is. :)

    VálaszTörlés
  4. Nahát! :) Gus-ék is ott voltak, a végén velük is összefutottunk (ha jól emlkészem). Egész blog találkozó volt.

    VálaszTörlés
  5. Csak azért nem irigykedem mert én is ott voltam. Tök jó lenne egy új Tori koncert bár Gus-ék biztos nem jönnének a koncertre haza. :)

    VálaszTörlés
  6. Csak azért nem irigykedem mert én is ott voltam. Tök jó lenne egy új Tori koncert bár Gus-ék biztos nem jönnének a koncertre haza. :)

    VálaszTörlés
  7. Nekik házhoz mennek a koncertek. :)

    VálaszTörlés
  8. nekem adja az album, bár még a felénél járok kb, de nyárestékhez tökéletes, főleg ezzel a hanggal :) engem megnyert

    VálaszTörlés