2016. február 16., kedd

Pet Shop Boys - The Pop Kids lyric video



Na, az a helyzet, hogy én bírtam az Electric-et. Minden jel arra mutat, hogy ugyanazt a 90-es évek nosztalgia hangulatot fogják tovább folytatni a Super-en is. Végül is nem bánom, mert valahol ez is egy tökéletesen nosztalgikus pop dal, minden egyszerűségével, szövegileg (valljuk be) bugyutaságával. Arra azért kíváncsi lennék, hogy aki nem bulizott a 90-es években, az értékeli e ezt??

5 megjegyzés:

  1. Szerintem szimplán borzasztó lapos ez, és az előző új szám. Az Electric-el együtt a Super és egy harmadik album trilógia lesz, és mindnek Stuart Price a producere. Az Electric-et imádom, de ez a 2 új szám sajna a közelébe se ér, még ha hangzásban hasonlóak is. Remélem az album jobb lesz, mint ez a 2 szám.

    VálaszTörlés
  2. :) Erre írtam, hogy egyszerű és bugyuta, de nem rossz, csak semmi extra. Ha igaz amit írsz, akkor az egész album ilyen lehet mejd, meg még a következő is, hacsak nem tanulnak a hibákból.

    VálaszTörlés
  3. Nem, a következő egy pop album lesz. Neil mondta, hogy 25 számot írtak most, és félretették a legpopposabb számokat a kövi lemezre. Szóval az már egy hagyományosabb PSB-pop lesz.

    VálaszTörlés
  4. Ahá! Akkor most már csak azt lenne jó tudni, milyen egy hagyományos PSB lemez! :)

    VálaszTörlés