2015. szeptember 18., péntek

New Order - Plastic


Csak szép lassan én is kezdek meggyőzve lenni, ez kifejezetten marha jó!

5 megjegyzés:

  1. Én meg kezdek semmit se várni az új albumtól. Ez már a második érdektelen szám nekem róla. De ez a Plastic még a Restless-nél is rosszabb, az azért egészen bejön. De ez a Plastic tömény unalom, és anti-New Order + baromi hosszú és monoton. Ráadásul, hogy ők is ellövik a Moroder lehúzást az nagyon gáz. Már az első hallgatáskor untam magam a szám felénél. :D
    Félek, hogy az album ilyenekkel lesz megtöltve, mert jó hosszú számok lesznek rajta.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nos én annyit írtam: marha jó, mert az. Azt nem mondtam, hogy eredeti, de azt egy ennyi idős zenekartól, és egyáltalán a ma megjelenő zenéktől igen nehéz elvárni. Szívbe döfő kritikámat nem tudom tovább fokozni! :) Mindentől elvonatkoztatva szerintem akkor is jó! :)

      Törlés
  2. A véleményem nem ellened irányult, és nem is meggyőzés akart lenni, csak én is kifejtettem mit érzek. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Tudom én, hogy nem szekálsz! :) Soha nem is tetted, hidd el egy percig sem gondoltam erre. Inkább az én válaszom tűnt egy kicsit szekázósnak, de én sem annak szántam. Magam sem értem, hogyan jöttek ki így belőlem ezek a mondatok. Ezek szerint egy cseppet sem volt poén éle a dolognak. Na, ez szarul sült el! Akkor most megkapod az én (ha jól emlékszem szám szerint a második) virtuális ölelésem! ??

      Törlés