2014. július 8., kedd

Xeno & Oaklander - Lastly

Túljutva többszöri hallgatáson meg kell állapítsam, hogy a Par Avion azontúl, hogy remek stílusgyakorlat egy hatalmas endorfin löket. Öröm hallgatni ezeket a vintage hangulatokat és nem tudom hogy csinálják, de nem unalmas.....pedig ez is a lerágott nyolcvanas évek. Jajjjj de jó!

5 megjegyzés:

  1. basszus mennyi jó zene van...!

    VálaszTörlés
  2. Bizony van, bár az idei mezőny egy kicsit konstansabb. Tavaly voltak nagy kiugrók, mondjuk az Arcade Fire vagy a Dancing Suns. De ez most nekem nagyon eltalált, idén lehet a legjobb amit hallottam eddig. Unásig fogom az albumot hallgatni! :)

    VálaszTörlés
  3. Épp csak belehallgattam, és annyira brutál meggyőző, hogy azonnal meg kell hallgatnom az albumot. Pedig eddig a nevükről se hallottam.

    VálaszTörlés
  4. Ez pedig a negyedik albumuk már. Album szinten én sem foglalkoztam velük eddig, de mivel átjöttek a Ghostly-hoz gondoltam teszek egy próbát. Basszus a baj csak az, hogy most kénytelen leszek az előző hármat is megfülelni mert ez nagyon meggyőző. Pedig érdekes a tavalyi Adult ugyanez a stílus és ez mennyire más. Nagyon számít kinek milyen az énekstílusa, és ez az angel voice irtó lúdbőröztető, főleg amikor kéjesen azt énekli, hogy Jasmine Nights áááá!

    VálaszTörlés
  5. Nagyon jó album!! Lehet ez is megvevős lesz!

    VálaszTörlés