2014. június 26., csütörtök

Goldfrapp - Stranger video


Igen, a Tales of Us-ról az egyik legnagyobb kedvencem videója végre be lett mutatva. Hát nem csalódtam, illeszkedik a Drew és az Annabel fekete- fehér noire atmoszférájához, no meg a történet is elég strange. És ez a zene nyáron is mennyire jól tud esni, elő is veszem az albumot!

6 megjegyzés:

  1. Épp pár napja hallgattam meg az albumot, mert rájöttem, hogy szerintem is nagyon jól passzol a nyárhoz. És valóban jól passzolt. :)

    VálaszTörlés
  2. Egyébként pedig szólt anyám otthonról, hogy megjött a Keep Shelly album Japánból, úgyhogy most wááá. :)) Viszont sajna csak kövi hétvégén megyek haza...

    VálaszTörlés
  3. Igen ehhez a nyárhoz jól passzol. De emlékezz csak tavaly augusztus végén a legnagyobb kánikulában szivárgott ki. Hát akkor valahogy nem volt az igazi, de szeptember-októberben már nagyon jól működött. Jövő hétig vigasztald magad Tycho-val! Megint annyi hallgatni való van, hogy nem győzöm: Xeno&Oaklander, WIFE, Sia, Damon Albarn, Lana Del Rey........

    VálaszTörlés
  4. Nekem pont a legkevésbé kedvencem a Stranger meg a Laurel. De a video jó! Amúgy pedig csesszék meg, hogy digitális a deluxe kiadás! Mióta vártam már, hogy megjelenjenek a videók egy deluxe kiadáson, erre jön is deluxe, de nem fizikálisan, pedig ezek a klipek aztán blu-ray-re kívánkoznak! Azért remélem lesz végül is fizikális verzió is.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Egyébként mibe fogadjunk, hogy nincs is blu-ray lejátszód :) ! A Laurel-t én sem kedvelem annyira, de a Stranger mellett még az Alvar a nagy kedvencem, de sajnos abból nem lesz video.

      Törlés
  5. Én a Lanát eddig egyszer hallgattam meg félig, de sajna annyira uncsi volt, hogy azóta se folytattam. :( Majd valamikor újra neki állok.

    Amikor kiszivárgott nekem se esett túl jól hallgatni, viszont szerintem őszhöz se passzol annyira jól. Azóta rájöttem, hogy határozottan tavaszias/nyárias hangulatú, hangszerelésű.

    Már jön is az Awake. Ahogy nézem, jó rövidke.

    VálaszTörlés