2014. április 23., szerda

Sisyphus - Take Me

Napok óta hallgatom a Sisyphus albumot. Ez az aktuális kedvencem róla bár tény, hogy az albumon ez a leghomogénebb dal. Egy kicsit muris ahogy Sufjan hangja a lágy elektronikába olvadva Jónsi-t idézi. Maga az album is muris, és megér majd egy misét, elég annyi most, hogy nem lehet komolyan venni de mégis véresen komoly (elég csak a fenti track-et meghallgatni). Döbbenten állok azelőtt, hogy a kritika nem szereti....hülyék ezek???

4 megjegyzés:

  1. ÚÚÚ, már az indításnál elnyerte a tetszésem... nagyon jó! Az albumot is lepörgetem kíváncsi leszek ;)

    VálaszTörlés
  2. Ez az album kitűnő példája a zenei humornak, bár tény hogy ezen a track-en ez nem érződik. Az biztos, hogy nem mindennapi élmény a komolytalanság és a patetikusság keveredése. Kíváncsi leszek mit szólsz hozzá. Addig is hallgasd- nézd meg az Alcohol-t (http://loire-intotheblue.blogspot.hu/2014/02/sisyphus-alcohol-lyric-video.html), az év egyik legdurvább száma és videója!!!!

    VálaszTörlés
  3. Még inkább erősödött bennem az érzés hogy ez lesz az én számom az egész albumról amit imádni fogok! A többi is jó,de ez TOP :) főleg a hozzá készült videóval már még teljesebb! Szerintem!
    https://vimeo.com/91891144

    Brigu

    VálaszTörlés
  4. Igen tényleg ütős hozzá a video, meg hát Sufjan baby-t órákig tudnám bámulni. Egyébként a videót én is kitettem már ide :)

    VálaszTörlés