2014. január 21., kedd

Warpaint - Love Is To Die



Sid! Ez engem is megfogott. A múltkor belehallgattam nálad, aztán valahogy az elmúlt napokban többször is összefutottam vele. Az album mostanság jön ki, én biztos megkagylózom.

4 megjegyzés:

  1. Én már napok óta hallgatom az albumot és nagyon jó! Olyan mélységes számok vannak rajta! (viszont pár sallang is került rá). A Drive az album csúcsa, hátborzongató!

    VálaszTörlés
  2. Akkor teszek egy próbát, bár én nem ismertem eddig őket. Igaz PhoxMurder cimbim is többször emlegette már a formációt. Szóval hagyom magam rábeszélni, de szerintem ezek után csak is okés lehet.

    VálaszTörlés
  3. Én se ismertem eddig őket. Az új album hatására aztán leszedtem az első albumot is, és az is jónak tűnik. Amúgy olyan a zenéjük, mint egy női Radiohead.

    VálaszTörlés
  4. Hát valóban valami olyasmi. Így hallgatva tényleg a Drive a legkarakteresebb, de még a Biggy is kiemelkedő. Még hallgatnom kell mert egy-két hallgatásra nem adja meg magát. Egyébként elég északi hangú a csaj, itt-ott Nina Hynes jut róla eszembe, vagy Anja a Flunk-ból akik egyébként Björk-re hajaznak. Szóval ŐsIstennőből levezetve :)

    VálaszTörlés