2013. szeptember 17., kedd

Four Tet - Parallel Jalebi

Hát Phoxie ez tényleg butuska, nem rossz de az elájulástól messze vagyok. Talán nem lesz ezzel az egésszel baj, de kapatból ez a második track, amely baromira más mint amit eddig megszoktunk.

5 megjegyzés:

  1. Ezt szinte egyszerre tettük ki. :) Nekem viszont nagyon tetszik, remélem ilyen lesz az új album!

    VálaszTörlés
  2. Szerintem nagyon más, talán csak a női hangminta számít itt védjegynek. Én még nem tudtam állást foglalni, de hajlok a "van benne fantázia" irányába. Elvárás nélkül várom az új albumot, nem szeretnék ugyanis csalódni, de ha szar úgyis csalódom, közben magam sem értem már magam :)

    VálaszTörlés
  3. Nekem mondjuk a Pink volt fura, mert én csak a remixekből ismertem kicsit Four Tet-et, de azok inkább ilyen dubstepesek voltak, mint ez az új szám, és ezt a stílust mindig is szerettem tőle. A Pink Underworld-ös vonala meglepett engem, hogy ilyen zenét csinál Four Tet.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Egyébként ajánlom figyelmedbe a There is Love in You albumot, ha a Pink meglepett, ez is megfog. Ez az album egy kellemes club hangzásos vonal tőle, és szerintem (már amennyire lehet) a legslágeresebb is. Számomra mondjuk a Pink etalon mert elég dark lett a hangzása.

      Törlés
  4. Nekem is bejön frankón amúgy! Persze nem kellett fellocsolni engem sem :). Remélem ilyesmi lesz az album tényleg!

    phoxie

    VálaszTörlés