2013. január 17., csütörtök

Home 22012013.


5 megjegyzés:

  1. https://bleep.com/release/41007-nosaj-thing-home

    Itt a stream!!! Na mélyedjünk bele :)

    VálaszTörlés
  2. Ok. Macisozás után.

    VálaszTörlés
  3. Megvolt az első hallgatás. Szerintem FlyLo legutóbbi lemeze óta az elektronikus zenében ez a lehető legjobb történés. Egyszerűen imádom, jobbnál jobb track-ek sorakoznak rajta. Überchill az egész. Még szokom, aztán bővebben is biztos ömlengek majd róla. Várom, hogy neked mi az első benyomás Phoxie!?

    VálaszTörlés
  4. Első benyomás? Pazar...!!! Első hallásra. Distance és a Safe...de persze az egész hatalmas! Külön tetszik, hogy többnyire kicsit még minimalabb-ra, glitchy-re, ütemeiben még tördeltebbre és rendezettlenebbre vette a figurát, de a főmotívumok ugyanolyan cinematikus szép dallamos képek mint eddig, noha kicsit sötétebb. Egyszerű track-eknek tűnnek de persze mégsem azok, fenntartják a számok az érdeklődést végig, és van hangulatuk. Le a kalappal, engem is nagyon megfogott, valóban überchill!

    VálaszTörlés
  5. A Distance nálam is nyerő. Szerintem a Glue a legszínesebb track a lemezen, de a lemez közepe (Glue, Distance, Tell, Snap) igen erős. A vokálos dalok is brutálok, illetve a lezárás is. Voltaképpen maradt valami ki? A minimalitásról annyit, hogy minden track igen különböző, így valóban végig élvezhető a lemez. Hála az égnek itt ez egy egységes koncepció, nem pedig a track-ek egymás után pakolgatása.

    VálaszTörlés